Min Stil – Vem är Lord Sillion?

Igår var jag i Kungsbacka och gjorde en Pecha Kucha. Jag hade sett kvällen innan att det fanns 2 avhopp och att Kajas som har det la ut en förfrågan om någon kunde hoppa in. Eftersom jag själv nu kan anses som en PK veteran med 7 tidigare tal så hoppade jag på utmaningen. På samma tisdag morgon sa Kajsa att det är skoj om jag kom med. Då kom jag på att jag kanske ska fråga vilket ämne det är. Det är “Stil” sa hon och det kommer passa dig perfekt.

Så med 2 timmars förberedelse begav jag mig till Kungsbacka efter att först ha tittat förbi en Open Call för #VarbergCalling for peace på Komedianten i Varberg.

Att våga komma ut som sig själv

Denna gången var det på Tio Pepe. Kajsa hade samlat mycket folk till deras Pecha Kucha #5 och det dök även upp en hel skolklass som skulle se. Dom blev en prefekt målgrupp till mitt ämne. Att våga komma ut som sig själv.  Med 20 förberedda slides och en story-ark som påminde om det tal jag höll på WebCoast – Om att leva utanför ramarna. När mina bilder dök upp så fick jag in ett flöde direkt från hjärtat istället för det jag planerat. Och tur var det, för detta blev mycket bättre och ärligare till mig själv 🙂

Se det på Youtube här: Min Stil – Lord Sillion Pecha Kucha Kungsbacka

Min Pecha Kucha i Kunsbacka den 24 mars 2015

Min Pecha Kucha i Kunsbacka den 24 mars 2015

https://www.youtube.com/watch?v=px7zUF7Bx70

Så vem är jag?

Ni får lyssna på denna historien i min Pecha Kucha från Kungsbacka först. Under min resa som tog fart på riktigt när jag klev upp på scenen tillsammans med Mindless Self Indulgence så har jag bytt min bild av mig själv och mina titlar hela tiden. Det som är konstant är att jag är en framtidstänkare och futurist. Mina tanke går kring hur vi tillsammans skapar framtidens hållbara kreativa samhälle. Relationssamhället, det som Seth Godin kallar “The Connection Economy”.

Digital Strateg och Kreativ Ninja

Det jag kan och kallar mig nu är Digital StrategVisionär och Kreativ Ninja. Som digital strateg har jag koll på det mest som händer inom nätverkssamhället och hur framgångsrikt gör kampanjer och marknadsföring via social media. Som kreativ visionär jobbar jag med att sätt upp visioner för framtiden. Jag håller koll på det mesta man bör kunna som entreprenör från inkubator-processer till hur man får en kreativ hub att ticka med event, co-working ställen och kreativa människor. Then we have the Ninja. Som ninja lever man maximalt anpassningsbar till som omgivning. Man går all in på en mission eller uppdrag.  Man kan arbeta agilt i små flexibla team som justerar sin kurs dagligen och ta sig ann mycket större utmaningar än större långsamma team. –

G33K, Dreamer & Dancer [Omvärldsbevakning]

Jag har också en sjuk mängd intressen som jag kämpar att underhålla med en allt större FOMO 🙂

Mycket kretsar kring intressen som kreativitet, podcaster, beteendevetenskap, teknik, datorer, spel (brädspel, datorspel, kortspel), e-Sport, League Of Legends, film, tV-serier, Sci-Fi, fitness, hälsa, empati, vetenskap, musik (Pop, Rock, Synth, Trance, House, Goth, Hardstyle Rave) och all things G33K!

Detta gör mig till fantastisk Omvärldsbevakare. Jag har en hjärna som orkar ta till mig massor med ny information och insikter varje dag. Detta gör att jag har en bra förmåga att se synergieffekter och koppla samman saker med en röd tråd.

Nu återstår frågan hur ska jag bäst använda min kombination av talanger för att hjälpa andra att bli bättre?

Vad tycker du att jag ska göra?

Jag behöver en Mentor!

Om ni läst min blog om Tai Lopez eller lyssnat på honom prata om vikten av en mentor så vet ni hur viktigt det är. Så jag är kanske precis som du i stort behov av en mentor som kan ta mig lägre. Är du en eller känner du någon som skulle passa mig?

/LordSillion
Holistic Thinking Ninja

Mer om mig:

Min blogg om att leva:
15 Years In The Matrix

Och om min barndom och minnet av min far

Maria Gustafsons samtal med mig 2014 på hennes Podcast Gott Prat

Mina skills:

Mina Skills

Mina Skills

WebCoast

Min session på Webcoast – Om att leva utanför ramarna:

https://www.youtube.com/watch?v=Fp_f-gQqceo

Advertisements

One thought on “Min Stil – Vem är Lord Sillion?

  1. Pingback: Ed Catmull on Creativity | Pod Of The Day - On Creativity

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s